Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Δυτική Ελλάδα. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση συμφωνησε χθες Σάββατο με τους θεσμούς για την πώληση του 40 % του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ.
Μετρά αντίστροφα η πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ μετά και τη συμφωνία κυβέρνησης -θεσμών που επισφραγίστηκε χθες Σάββατο.
Η κακοκαιρία έπνιξε τη Δυτική Ελλάδα. Έκλεισαν δρόμοι, πλημμύρισαν σπίτια
Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Δυτική Ελλάδα
Βροχές και καταιγίδες σε δυτικά και βόρεια το σκηνικό του καιρού
Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται για την Κυριακή κυρίως στα δυτικά και βόρεια, πιθανόν ισχυρές καταιγίδες στη Θράκη μέχρι το μεσημέρι.
Αλλαγές στα οικογενειακά επιδόματα: Κερδισμένοι όσοι έχουν έως 2 παιδιά, χάνουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι
«Κλείδωσε» το πακέτο των κοινωνικών επιδομάτων, όπως γνωστοποίησε η Θεανώ Φωτίου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους θεσμούς.Από την τελική συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών διαμορφώνεται στα 70 ευρώ από 40 ευρώ που ισχύει ...
Εννιάχρονο προσφυγόπουλο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη Χίο
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου ένα ανήλικο προσφυγόπουλο μόλις 9 χρόνων
Ο Ερντογάν σε Αθήνα και Θράκη στις 7 και 8 Δεκεμβρίου
Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Λοταρία αποδείξεων: Πότε θα δοθούν τα χρήματα
Μήνυμα στο προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, ότι η Εφορία τους χαρίζει 1.000 ευρώ εύχονται να λάβουν 4.556.328 φορολογούμενοι που τον Οκτώβριο έκαναν πληρωμές με κάρτες ή μέσω e- banking.
Οι αθλητικές μεταδόσεις και τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής
Πλούσιο και το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων με αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Τζίμη Πανούση
Καρδιακή ανακοπή φέρεται να υπέστη ο Τζίμης Πανούσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.











Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…