Υβριδική ΕΡΤ από ολοκληρωμένη πλατφόρμα..

Από την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία της η υβριδική ΕΡΤ. Σε όλες τις “έξυπνες” τηλεόρασεις θα υπάρχει πρόσβαση σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές υπηρεσίες, τηλεοπτικά προγράμματα και αρχείο  της ΕΡΤ, σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Η Υβριδική Τηλεόραση της ΕΡΤ βγαίνει στον αέρα ολοκληρωμένη πλέον, μετά από μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων και της διοίκσης. Στο http://hybrid.ert.gr  δημοσιεύονται όλες οι λεπτομέρειες για το επόμενο σοβαρό βήμα της ΕΡΤ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η  Υβριδική ΕΡΤ, είναι:
  • Catch-up Video που περιέχει σχεδόν το σύνολο του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ  όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες οκτώ ημέρες
  • Αποκλειστικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων στο διαδικτυακό κανάλι ERTPlay
  • Πρόσβαση στην υπηρεσία Video on Demand, όπου ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το τηλεοπτικό υλικό της ΕΡΤ  επιλέγοντας μέσα από θεματικές κατηγορίες (Αρχείο, Αθλητικά, Ενημέρωση κ.α.)
  • Δυνατότητα ακρόασης των 27 ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ με χρηστικές πληροφορίες όπως πρόγραμμα κ.α.
  • Το πρόγραμμα όλων των καναλιών της ΕΡΤ για τις επόμενες ώρες και ημέρες, εμπλουτισμένο με γραφικά, video και κείμενο
  • Διαδραστική εφαρμογή για τον καιρό, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει την περιοχή που τον ενδιαφέρει στην Ελλάδα και τον Κόσμο (η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…